Dag 5: Sightseeing en Dodgers Baseball in LA

Vandaag zijn we naar de bekende plaatsen van LA geweest! In het begin zijn we naar Venice beach geweest waar ze gewoon skate banen graffiti plaatsen (love it) enz. op het strand hebben we even naar het skaten zitten kijken waar we met veel bewondering naar jongetjes van een jaar of 10 keken die met hun skateboard de hoogste sprongen maakten en gewoon bijna recht naar beneden gingen 😉 later hebben we nog even liggen planken op een graffiti muurtje om vervolgens onze auto weer op te zoeken om naar Hollywood te rijden. Na Hollywood zijn we naar het huis van Zac Efron (highschool Musical) gereden om daar even te kijken.
Helaas stond er zo veel bos omheen zodat je niks kon zien. Maar gelukkig was zijn oprit wel zichtbaar dus hebben we daar maar even op liggen planken ( een mooiere plek kan je toch niet hebben)
’s Avonds zijn we samen met Sue, Douglas, Caitlin en Chris naar een baseball game geweest van de Dodgers VS Astros uit Houston. Het is echt een geweldige ervaring om een keer zo’n wedstrijd te zien. In het stadion is een goede sfeer, heel anders dan in Nederland. Ongeveer de helft van de tijd word er gefilmd door een kisscam of smillecam. Als bijvoorbeeld de kisscam in beeld kwam bij een stelletje moesten zij gaan zoenen in beeld! De wedstrijd zelf was niet echt heel spannend want tot aan de 9de  inning  stond het 0-0 dus kwamen er beslissende innings want in Amerika kennen ze het gelijk spelen echt niet!!! Dus kwam in de 10de inning toch de beslissing en hebben de Dodgers gewonnen!! Daarna werd het afgesloten met vuurwerk! En daarna snel naar huis voor ons laatste nachtje bij die familie Stephens!

We went sightseeing LA. We visit Santa Monica Beach, Venice Beach, The Beverly hills hotel and Hollywood. We drove true the walk of fame and the Rodeodrive. I saw the Hollywood sign and downtown LA. I also saw Zac Efrons house (movie Highschool musical/17 again). In the evening we went to see a baseballgame from the Dodgers. The Dodgers stadium is big and the game was fun to watch.

Plaats een reactie